Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 22.7.2015 alkaen

Verkkokauppa

Tmi Anna Päätalo
y-tunnus: 2563220-7

VonDonna-verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla (www.vondonna.net) ostoskorin kautta.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta asiakas voi tarkastella tilaushistoriaansa milloin tahansa. Käyttäjätilin luominen on vapaaehtoista.

Maksaminen

Maksutapoina ovat verkkomaksut sekä noudon yhteydessä myös käteismaksu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksamasi maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Collector lasku

Jos valitset maksutavaksi Collector laskun / osamaksun, tulee sinun syöttää henkilötunnuksesi aukeavaan kenttään. Collector -maksutavalla tilaus tulee aina tehdä kotiosoitteeseen.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi arvioidut toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan.

Toimitamme tilaukset pääasiassa kirjepostina, ellei lähetyksen koko muuta vaadi. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Pidätämme oikeuden muutaa toimituskuluja, mikäli lähetyksen koko ylittää arvioidut koko- ja painorajat. Mikäli toimituskulut poikkeavat tilausvahvistuksella ilmoitetusta hinnasta, ilmoitamme hinnan muutoksesta aina asiakkaalle etukäteen ennen tuotteen lähettämistä, jolloin asiakkaalla on oikeus vielä perua tilaus.

Toimitusaika

Käsittelemme ja lähetämme tilaukset pääsääntöisesti seitsemän arkipäivän kuluessa. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Tuotteemme saatavuus saattaa poiketa luvatusta. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu ja toimitusaika on normaalia pidempi, ilmoitamme siitä erikseen sähköpostitse.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia ja myyntikuntoisia pakkauksia. Halutessasi vaihtaa tuotteen toiseksi, sinun tulee palauttaa tilaamasi tuote ja tehdä uusi tilaus haluamastasi tuotteessa

Palautusohjeet

Palautuksesta on aina ensin sovittava myyjän kanssa. Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat myyntikuntoisia. Toimitusehtojen mukainen palautus on maksullinen.

Liitäthän tilauksen mukaan seuraavat tiedot:

  • oma nimi
  • osoite
  • puhelinnumero
  • tilinumerosi rahanpalautusta varten
  • tai tieto, jos haluat vaihtaa tuotteen uuteen
  • tilausnumero, löytyy sekä kuitista että sähköpostiin toimitetusta tilausvahvistuksesta.

Mikäli pystyt toimittamaan tilauksen mukana joko tilausvahvistuksen tai kuitin, näemme siitä maksun palautukseen tarvittavia tietoja lukuun ottamatta kaikki tarpeelliset tiedot. Antamalla meille mahdollisimman tarkat tiedot autat meitä palautuksen käsittelyssä ja nopeutat asian käsittelyä.

Kun palautunut tuote on saapunut meille, se tarkistetaan ja hyväksytään, jonka jälkeen saat maksupalautuksen seuraavana pankkipäivänä.

Reklamaatiot

Jos toimitus ei vastaa tilaustasi tai tuote ei ole odotustesi mukainen, ota yhteys asiakaspalveluumme anna@vondonna.net. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Riitojen ratkaisu

Mikäli reklamaatiotilanteessa kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi neuvottelemalla, voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan  ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn asiakkaan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Näihin toimitusehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan ensisijaisesti Oulun käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkailla on lisäksi mahdollisuus nostaa kanne oman kotipaikkansa käräjäoikeudessa.